Merkprofilering met glas: ontwerp uw eigen glasverpakking tijdens een workshop van O-I

Merkprofilering met glas: ontwerp uw eigen glasverpakking tijdens een workshop van O-I

Van 8 tot 10 november tijdens BrauBeviale live sessies over individuele glasontwerpen

Glasverpakkingen zijn erg populair onder Europese consumenten. Volgens de recentste studie van FEVE en InSites-consulting vindt 87% van de consumenten dat glas de veiligste en meest milieuvriendelijke verpakking is voor dranken. Maar de look is ook belangrijk. 

Er is steeds meer vraag naar een eigen fles. Of het nu de kleur, vorm, grootte of speciale accenten zijn zoals embossing of debossing, glas biedt drankproducenten oneindig veel mogelijkheden om van hun verpakking een merkambassadeur te maken. Maar hoe ontwerp je nu zo’n individuele fles? Hoe integreer je merkwaarden?

Gedurende BrauBeviale laat O-I, wereldwijd marktleider in glasverpakkingen, u tijdens live sessies kennismaken met het ontwerpproces van individuele glasverpakkingen. Bezoekers kunnen actief deelnemen, hun ideeën visualiseren op de computer en advies krijgen. Experts in het ontwerpen van glas en de marketing van glas zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Bezoekers van de beurs kunnen deelnemen aan vier publieke events in de stand van O-I, nummer 429 in Hal 4a.

  • Dinsdag 8 november, 14u30 - 15u, Craft bier
  • Woensdag 9 november, 10u30 - 11u00, Mixdranken met bier
  • Woensdag 9 november, 14u30 - 15u00, Craft bier
  • Donderdag 10 november, 10u30 - 11u00, Mixdranken met bier

Inschrijven is niet nodig. Deelname aan de sessies verloopt volgens aanmelding.

Er zijn twee afzonderlijke events voor journalisten.

  • Dinsdag 8 november, 15u30 - 16u00
  • Woensdag 9 november, 11u30 - 12u00

O-I’s managementteam is op aanvraag beschikbaar voor interviews. Contacteer Grayling indien u interesse hebt in een gesprek.

 

Grayling Deutschland GmbH
Talitha Strickler
Hanauer Landstraße 147-149
60314 Frankfurt
Tel.: +49 (0)69-962219-71
E-Mail: talitha.strickler@grayling.com

Contacteer ons
Ilse Derijck Communication Consultant, Outsource Communications
Ilse Derijck Communication Consultant, Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.